logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Auto van de zaak na Corona tijd niet meer vanzelfsprekend…

Er wordt veel over gespeculeerd: een auto van de zaak is na de Corona tijd niet meer vanzelfsprekend. Vanochtend in de auto onderweg naar de zaak was dit het eerste nieuws wat ik hoorde. Logisch, was mijn eerst gedachte.

De afgelopen maanden, maar ook de komende periode is en wordt er veel thuisgewerkt. Hierdoor staan veel (lease) auto’s stil en wordt er veel minder gereden. Daarnaast zijn veel bedrijven ook financieel geraakt door de crisis, en het is voorlopig nog niet voorbij.

Logisch dat dit consequenties gaat hebben op uitgaven, zo ook voor lease auto’s wordt er gezegd. Volgens Travelcard wordt er door medewerkers van MKB bedrijven bijna evenveel getankt als voor Corona. ‘Maar dat beeld is heel anders bij bedrijven die veelal auto’s leasen. Daar wordt ongeveer de helt minder getankt, en is er amper sprake van herstel in vergelijking met het dieptepunt van de coronacrisis een paar weken geleden’, meldt BNR.


b

Auto van de zaak na Corona tijd niet meer vanzelfsprekend…

BNR meldt dat leasebedrijven verwachten dat werkgevers in een deel van de gevallen versneld afscheid zullen nemen van de leaseauto. Ook vanuit het kabinet wordt er nog hard ingezet op het stimuleren van thuiswerken de komende maanden.

Dat betekent dat veel mensen zonder auto komen te zitten en op korte termijn een nieuwe auto nodig zullen hebben. De afgelopen twee jaar is Hamilton automobielen sterk gegroeid in het vervullen van zoekopdrachten voor klanten, met succes!

Zoekopdracht of auto importeren
Uiteraard hebben we ons vaste aanbod, maar staat hier niet tussen wat u zoekt? Dan helpen wij u graag aan een goede tweedehands auto, met niet teveel kilometers op de teller en tegen de best mogelijke prijs binnen uw budget. Is uw auto niet te vinden in Nederland? Laat dan uw auto importeren. Hamilton Automobielen beschikt over een groot netwerk in binnen- en buitenland en regelt het van de zoekopdracht tot aan de aflevering.

Bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze? Bezoek dan onze website op http://www.hamiltonautomobielen.nl/zoekopdracht, of loop eens binnen!


Ons aanbod al gezien?

Ruim 15 jaar toonaangevend en onderscheidend binnen ons segment. Ons aanbod bestaat uit (jong) gebruikte occasions allen met zorg, kennis en expertise ingekocht. Alle auto's zijn voorzien van aantoonbare historie.

Morgen Internet - Zorgeloos website