logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Hamilton Automobielen zoekt Youngtimers bij Techno Classica in Essen

Afgelopen weekend was Hamilton Automobielen present als bezoeker bij de Techno Classica beurs in Essen. Met welk doel? Natuurlijk pure liefhebberij, maar ook om gevoel te blijven houden bij het aanbod van Youngtimers. Voor de 30e keer vond deze beurs plaats, met dit jaar als centraal Thema: 95 jaar LeMans.

Wij nemen u mee voor een bezoek aan deze beurs door de ogen van Hamilton Automobielen.


k

Techno Classica

In 1989 vond de eerste editie van Techno Classica plaats. Sindsdien is de Duitse klassiekerbeurs uitgegroeid tot de grootste in zijn soort. Ruim 2700 klassiekers en youngtimers werden te koop aangeboden en meer dan 220 merken/clubs waren aanwezig met hun mooiste en bijzondere modellen.

Opvallend bij aanbod Youngtimers
Nog altijd worden er veel Porsche 911’s aangeboden, de prijzen hiervan zijn het afgelopen jaar iets onderuit gegaan. Dus mocht u voornemens zijn om er één aan te schaffen, dan is nu wellicht wel het moment.

Op het gebied van Volkswagen en Audi werd er weinig aangeboden. We hebben op de hele beurs slechts één Volkswagen Golf MK4 R32 gezien. Daarnaast stonden er twee Volkswagen Golf MK1 GTI’s, en één Volkswagen Golf MK2 Rallye. Wel stonden er nog wat Volkswagen Kevers en Karmann Ghia’s. Bij Audi pronkte één Audi Sport Quattro als Youngtimer. Een zeer zeldzaam exemplaar aangezien er maar 212 van zijn geproduceerd. Daar hangt tegenwoordig een prijskaartje aan van € 475.000,-!

Zegt dit beperkte aanbod op de beurs wellicht iets over de schaarste van deze prachtwagens? Hamilton Automobielen blijft de ontwikkelingen volgen en houdt de markt nauwlettend in de gaten. Mocht u op zoek zijn naar een Volkswagen Golf MK4 R32 of MK5 R32? Houd dan de Website in de gaten of loop eens bij ons binnen. In het huidige aanbod pronkt op dit moment ook nog Golf MK2 GTI G60 5 Deurs Fire&Ice waarvan er slechts 70 a 80 zijn geproduceerd.


Ons aanbod al gezien?

Ruim 15 jaar toonaangevend en onderscheidend binnen ons segment. Ons aanbod bestaat uit (jong) gebruikte occasions allen met zorg, kennis en expertise ingekocht. Alle auto's zijn voorzien van aantoonbare historie.

Morgen Internet - Zorgeloos website